Som Benestar aposta per la cura de les persones treballadores a les empreses

Suara Cooperativa va participar de forma activa a l’edició 2021 del Mobile World Congress per presentar el projecte Som Benestar, un projecte impulsat de forma gratuïta durant la pandèmia que aposta per la cura de les persones treballadores a l’empresa. La presentació, a càrrec del director d’Innovació, Jordi Picas, va tenir lloc a l’estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona amb el títol “Psychological accompaniment through the distance”. Va ser en el marc de m4Social, que abordava la transformació digital al tercer sector i s’hi presentaran diversos projectes de digitalització desenvolupats per altres organitzacions socials.

Som Benestar actualment  està dirigit a les empreses i ofereix a les persones treballadores de les empreses sessions individuals o grupals, en línia, de suport emocional, físic o consells saludables: fisioteràpia, relaxació, ergonomia, estiraments, estrès, acompanyament, procés de dol, fills i família, entre d’altres. Les sessions de Som Benestar es tradueixen en una millora del clima laboral, satisfacció dels clients i de les persones treballadores, major creativitat i iniciatives, l’augment del compromís amb l’empresa i un millor rendiment  i productivitat.

En el transcurs dels quatre dies del MWC, Suara va tenir presència al congrés, coneixent experiències de digitalització, benestar i salut mental, entre d’altres.