Clade ha enllestit el seu Pla estratègic 2021-2023 amb l’objectiu de fer créixer la col·laboració i les sinergies empresarials, i amb un compromís cap a un futur més sostenible i els reptes de l’Agenda 2030.

Clade, que va néixer el 2004 amb la convicció de promoure la intercooperació i l’emprenedoria entre empreses de sectors diversos, vol enfortir l’aliança empresarial que representa per evidenciar com les empreses de l’economia social contribueixen a transformar la societat amb les persones i el bé comú com a valors centrals.

El Pla estratègic s’ha treballat amb tots els grups d’interès de les  diferents organitzacions i es va aprova en l’assemblea del passat mes de juny. S’estructura en quatre grans eixos, que són les aliances i els projectes, la sostenibilitat en la gestió, la capacitat de generar influència i la innovació empresarial.

Podeu consultar-lo a través d’aquest vídeo en què hi ha participat les deu empreses del grup.

Clade es mostra convençut de la necessitat de seguir creixent perquè l’economia social, avui més que mai, és una oportunitat per construir una societat més justa, més democràtica, més equitativa i més sostenible.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Nc3HNirkAow” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>