Abacus cooperativa iniciarà el 20 d’agost la campanya de tornada a l’escola amb el lema “Per un curs de 10 confia en el número 1”. La cooperativa és especialista en el món escolar amb una àmplia oferta de producte tant per l’alumnat com el professorat al millor servei i preu.

La fusió d’Abacus i Sàpiens aprovada el passat mes de juny permetrà una oferta de productes educatius més gran encara, ja que per compres superiors a 25€, les sòcies i socis rebran de regal 3 mesos de subscripció a la revista Petit Sàpiens o qualsevol altra de les 6 revistes de la cooperativa: Descobrir, Arrels, Cuina, Sàpiens i El món d’ahir.

Durant tota la campanya la cooperativa posa al servei de totes les persones sòcies i clientes un cercador de llibres de text pel curs 2021-2022 amb el preu mínim garantit, de forma fàcil i còmoda, per escola o per codi ISBN. El cercador compta amb el suport d’uns solucionadors personals que ofereixen atenció personalitzada per donar suport a les famílies a trobar tots els llibres de text des de la confiança i el compromís.

Entre la proposta de valor de la cooperativa es fa incidència en la selecció de productes i la Marca Abacus, per tal que sigui una proposta diferenciada i garanteixi els criteris de sostenibilitat i que els embalatges i els formats estiguin adaptats a les necessitats del món escolar. Al catàleg educatiu s’han donat de baixa més de 50 articles en format blister i s’ha modificat el format de notebook Abacus A4 i A5, tot substituint les cobertes de plàstic de polipropilè per unes de cartró extradur.

La campanya tindrà una àmplia presència en mitjans: anunci a les televisions autonòmiques de Catalunya i del País Valencià, falques de ràdio i encartaments de la revista als principals diaris de Catalunya i del País Valencià,  així com presència en mitjans digitals i accions de branding a les xarxes socials a través de continguts realitzats per ambaixadors de la marca.