imatge-nota-premsa-ebook-2-1Previsora General ha creat una biblioteca interactiva d’ebooks a la seva pàgina web amb l’objectiu de posar a disposició de mutualistes i públic en general diferents materials interactius i d’interès, relacionats amb el sector de la salut, el benestar i el món de l’emprenedoria.

Juntament amb el blog informatiu, les xarxes socials d’Instagram i de Facebook i els newsletters informatius, la mutualitat pretén aconseguir una relació més directa i interactiva amb l’usuari.

Els continguts dels ebooks gratuïts es basen en els interessos relacionats amb el sector de la salut i el benestar: Nutrició, salut de la dona, criança, esport, emocions, autònoms… De moment s’han editat 3 ebooks de llançament i s’espera anar incrementant el catàleg per oferir continguts d’interès variat: Guies d’informació directa que amplien els articles que s’han pogut tractar en el blog.

Els ebooks es poden descarregar de forma fàcil des de la biblioteca del web, on estan agrupats per categories i un títol descriptiu que mostra de què tracten. Una vegada escollit el llibre electrònic que es vol aconseguir només s’ha de clicar a descarregar i s’obrirà una nova pàgina on només s’ha d’escriure nom, cognoms i una direcció vàlida de correu electrònic on es rebrà al cap de pocs segons un link de descàrrega que permet llegir-lo online o guardar-lo a una carpeta, enviar-lo per correu electrònic, etc.