Cinquanta músics en escena, una mica de química i un punt de matemàtiques. Això és un viatge pels sentiments amorosos conduït pel músic i humanista Ramon Gener i l’actor José Corbacho: una “estranya parella” unida per la música i l’amor.

Un espectacle híbrid i musical que ens parlarà de l’enamorament i de la passió, dels amors impossibles i de l’amor etern, de parelles i de triangles…  I ho faran mentre escoltem la música nascuda de l’amor i unes històries apassionants sobre artistes d’èpoques diverses i les circumstàncies que els van dur a compondre una peça.

Wagner, Beethoven, Prokófiev, Bach, Verdi, Mozart, però també The Beatles, Elton John, The Police o Beyoncé passen per l’escenari amb la seva música, interpretada per l’Orquestra Simfònica del Vallès i un grup de pop i rock format per a l’ocasió.

  • Idea original: Pepitos Brothers
  • Direcció: Jose Corbacho
  • Guió: Gemma Sanz, José Corbacho, Ramon Gener
  • Conducció: Ramon Gener i José Corbacho
  • Direcció musical: Marcelo Frajmowicz
  • Orquestra Simfònica del Vallès

Dia: 25 de juliol al Teatre Grec de Barcelona