20210030_abacusAmb l’inici de les vacances d’estiu és hora de començar a planificar el proper curs escolar. Per aquest motiu, a Abacus ja han començat la seva campanya de text i tornada a l’escola, amb l’objectiu d’oferir els millors materials educatius al millor preu.

La campanya, que porta per claim “En llibres de text, et posem un 10!”, proposa posar un 10 en solucions, ja que les sòcies i socis podran trobar, a través d’un cercador, els llibres de text pel proper curs 2021-2022 amb el preu mínim garantit, de forma fàcil i còmoda, per escola o per codi ISBN. Per a això, cada setmana la cooperativa compararà el preu de mercat de més de 10.800 llibres de text i adequarà el seu catàleg per tal d’oferir el millor cost. En cas que hi hagi una diferència, la compensarà amb un val per properes compres.

I si no es troben els llibres al cercador? Abacus posa al servei dels seus pares i mares socis i sòcies un equip de solucionadors que, oferint una atenció completament personalitzada, s’encarregaran d’ajudar a trobar tots els llibres de text pel proper curs al millor preu.