Aquest mes de maig Abacus cooperativa ha iniciat la recta de final del procés de fusió amb Sapiens Cooperativa (Som).

El procés es va iniciar el gener de 2020, tot compartint amb les persones sòcies de consum i de treball la proposta de fusió de les dues organitzacions que ha de permetre crear un gran projecte cultural i educatiu de país a partir dels valors de l’economia social i la gestió cooperativa.

Amb presentacions i debats amb tots els centres de treball en les quals membres del Consell Rector de les dues cooperatives i l’equip de direcció i el Consell Social d’Abacus, han compartit amb amb profunditat i transparència el procés de fusió amb tot el conjunt de persones sòcies de treball i treballadores, debats que finalitzaran el proper diumenge 13 de juny a l’Assemblea Preparatòria de persones sòcies de treball. De la mateixa forma els delegats de consum es reuniran a l’Assemblea Preparatoria el proper dia 10 de juny per analitzar els avantatges del projecte.

Finalment aquests procés culminara el proper dia 30 de juny amb la celebració de  l’Assemblea General en la qual es portarà a votació el conveni i projecte de fusió i l’aprovació, en el seu cas, de l’acord de fusió d’Abacus cooperativa i Sàpiens cooperativa (Som). Al finalitzar l’Assemblea General, volem fer partícips d’aquest moment a totes aquelles persones, empreses, que ens heu ajudat a donar aquest pas tan important per nosaltres i pel cooperativisme del nostre país.