previsora generalLa mutualitat ha dissenyat un nou pla estratègic per oferir contingut d’interès als seus seguidors. També ha adaptat els seus newsletters informatius

La nova estratègia de Previsora General inclou la descàrrega d’ebooks, la visualització de vídeos informatius, la realització de tests i altres materials interactius

Previsora General ha posat en marxa una nova estratègia digital a les seves xarxes socials amb l’objectiu de posar a disposició de mutualistes i públic en general diferents materials interactius i d’interès, relacionats amb el sector de la salut, el benestar i les assegurances.

La mutualitat manté el seu blog informatiu com a eix principal dels continguts de valor i qualitat que adreça als seus assegurats i a tots aquells usuaris interessats en el món de la salut, l’empresa i els autònoms. Amb aquest canvi d’estratègia a les xarxes socials, l’objectiu final és aconseguir una relació més directa i interactiva amb l’usuari d’Instagram i de Facebook.

Els continguts del blog s’adapten a aquests mitjans socials amb la publicació de vídeos curts a Reels d’Instagram a partir d’alguns articles. També s’han creat tests interactius relacionats amb el món de la salut i el benestar per poder anar una passa més enllà de la lectura d’una entrada del blog. Tanmateix, s’han preparat altres materials que es poden descarregar com ebooks gratuïts que permeten a l’usuari gaudir d’una guia amb informació sobre diferents temes que l’afecten directament: Nutrició, benestar, salut, esport, criança, emocions…

La mutualitat catalana també ha redissenyat els seus butlletins electrònics informatius que s’envien quinzenalment i que ja són més interactius, amb accés directe als materials audiovisuals que es publiquen a les xarxes socials, als tests i també a la descàrrega d’ebooks.

Twitter i Linkedin: Un enfocament més professionalitzat

Per altra banda, Previsora General seguirà compartint a Twitter i Linkedin, dues xarxes socials enfocades a un públic més professional (mediadors, corredors i sector de l’economia social i solidària), els seus continguts sobre el món dels autònoms i les empreses. Per a facilitar la interacció s’estan desenvolupant infografies i també es crearan vídeos i recopilatoris informatius en format de llibre electrònic.