El Grup Clade celebra la formació del nou Govern de la Generalitat de Catalunya que té els reptes de treballar per la recuperació econòmica, fer front a la crisi derivada de la Covid-19, que ha impactat en tots els sectors de la societat, des de les escoles a les universitats, a l’àmbit d’atenció de les persones, a les empreses de serveis, a la cultura o al sector agroalimentari.

La creació del Departament d’Empresa i Treball, encapçalat pel conseller Roger Torrent, pot ser una oportunitat per treballar conjuntament i amb una mirada global sobre tots els aspectes que afecten les empreses del grup Clade. Fins ara, empresa i economia social formaven part de conselleries diferents. Aquesta agrupació permetrà que les àrees de l’economia social, empreses cooperatives i treball social puguin operar amb més sinergies. Clade traslladarà tan aviat com sigui possible els objectius i les línies estratègiques del grup als nous titulars del Departament i direccions sectorials.