previsora general

  • La mutualitat ha dissenyat punts de llibre retallables amb motiu de la celebració del Dia del Llibre. També ha creat una guia per fer roses de Sant Jordi amb paper o cartolina.
  • Previsora General regalarà un ebook que inclou nou propostes literàries i assagístiques per regalar aquest Sant Jordi.

Previsora General posa a disposició de mutualistes i públic en general diferents materials digitals per poder gaudir d’un Sant Jordi sense aglomeracions, més familiar i sense córrer riscos.

La diada del llibre i la rosa torna a viure’s en un ambient de pandèmia mundial, però aquest 2021 el confinament no és absolut i moltes llibreries han preparat activitats, presentacions de llibres i signatures amb autors amb aforament tancat per poder extremar totes les precaucions.

Així i tot, la festa al carrer serà molt diferent d’altres anys, per això des de Previsora General s’aposta per les activitats en família que permetin gaudir d’uns dies de cultura i roses amb la màxima seguretat.

Manualitats inspirades en la diada de Sant Jordi

La mutualitat catalana ha dissenyat punts de llibre en diferents colors que es poden descarregar gratuïtament des d’aquest enllaç del web de Previsora General. Són retallables i es poden imprimir per a gaudir d’una estona en família fent manualitats.

Unes manualitats que també passen per la creació de roses de paper o cartolina que es poden fer amb l’ajuda d’unes tisores i una mica de cola. El pas a pas per preparar una rosa de Sant Jordi DiY es pot trobar als Stories destacats del compte d’Instagram de la mutualitat.

Un ebook amb recomanacions literàries

Per altra banda, durant aquesta setmana de Sant Jordi estarà disponible un ebook digital gratuït que també es pot descarregar al web de Previsora General amb un total de nou recomanacions de llibres per regalar. S’inclouen clàssics de la literatura catalana, novel·la contemporània, assajos, llibres de feminisme i la llegenda de Sant Jordi amb un canvi de papers.

Previsora General, una mutualitat amb segell de qualitat

Previsora General compta amb el segell EthSI, un certificat internacional que garanteix que es tracta d’una companyia que aposta clarament per la responsabilitat social, la inversió socialment responsable, la transparència i està vinculada a l’economia social i solidària com a eixos vertebradors de l’organització, en la qual preval un comportament ètic.