Aida’ de G. Verdi, la quarta producció de la temporada 2020 – 2021 del Cicle d’Òpera a Catalunya, s’estrena aquest pròxim dimecres 28 d’abril al Teatre de la Faràndula de Sabadell. Seran un total de 9 funcions a 7 ciutats (Sabadell, Manresa, Sant Cugat del Vallès, Granollers, Reus, Viladecans, Barcelona, Girona i Lleida) entre els mesos d’abril i maig.

En el paper d’Aida hi haurà la soprano Maite Alberola, el tenor Alejandro Roy amb una exitosa trajectòria, que la portat a actuar al Festival Puccini a Torre del Lago i al Metropolitan Opera House de Nova York amb l’òpera La fanciulla del West, serà Radamès. La mezzosoprano Laura Vila en el paper d’Amneris, el baix canari Jeroboám Tejera com a Ramfis i el baríton Carles Daza serà Amonasro, finalment el jove talent  Alejandro Baliañas, sorgit de la pedrera de l’Escola d’Òpera de Sabadell, tanca l’elenc artístic en el paper de Il re.

La direcció musical correra a càrrec del director musical de la companyia, Daniel Gil de Tejada. La direcció d’escena i vestuari estarà liderada pel Carles Ortiz i l’escenografia de Jordi Galobart. Com sempre, la producció anirà acompanyada de l’Orquestra Simfònica del Vallès i del Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell, i la direcció artística de la producció i el projecte de Mirna Lacambra.

Més informació: https://operacatalunya.cat/es/aida/