Corma col·labora amb la 18è edició del Mercat Solidari organitzat per la Fundació Sique, que té una durada del 24 d’Abril al 16 de maig de 2021, al local de vidre de la Plaça Pompeu Fabra de Badalona.

El Mercat Solidari permet aconseguir els recursos necessaris per mantenir els Serveis que la Fundació ofereix a les Persones amb Discapacitat i malauradament l’any passat no va ser possible obrir les portes d’aquest esdeveniment.

En el mercat es pot trobar tot tipus de productes de gran qualitat a uns preus molt assequibles. Joguines, llibres, complements decoratius, perfums, begudes o plantes son algunes de les ofertes que ofereixen.

Aquest any, com en els anteriors, Corma aporta un conjunt de plantes de flor, com la Fuchsia x hibrida, Begonia semperflorens o Freesia x hybrida per ajudar a obtenir els recursos econòmics necessaris perquè la Fundació Sique segueixi treballant.