abacusAquest any Abacus omple el calendari d’activitats per gaudir de Sant Jordi durant tot el mes d’abril, de forma presencial als seus establiments del territori i amb modalitat online. I si tot va bé, tornarem a gaudir de parades de llibres al carrer!

Del 29 de març al 13 d’abril la cooperativa s’avança a Sant Jordi per aconseguir llibres dedicats pels teus autors i autores preferits. En total en seran 30, entre les quals destaquen Carles Porta, Javier Castillo, Milena Busquets, Toni Soler, Xavier Bosch, Gerard Quintana o Jaume Cabré. També estan previstes presentacions de novetats literàries al territori, xerrades, recomanacions en xarxes socials, contacontes pels més petits i petites de la casa amb les seves històries preferides, i descomptes. Durant tot el mes d’abril Abacus disposarà de tots els llibres amb el preu mínim garantit. Per cada 20 € de compra en llibres només se’n pagaran 15 € (+ 0,50€ despeses de gestió per cada 20 €), gràcies al Bonus Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Finalment també serà un Sant Jordi ben florit. Amb el cupó que surt a la revista d’Abacus s’obtindrà un punt de llibre per regalar, plantar i regar per obtenir-ne una flor. Podeu seguir i prendre nota de totes les novetats a l’agenda Abacus!

A Abacus, tot el mes d’abril és Sant Jordi