Aquest 2021, Corma ha començat a col·laborar amb CEO Maresme, una entitat social que treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual del Maresme, una tasca molt important per garantir que totes les persones tinguin les mateixes oportunitats de participar en tots els aspectes de la vida.

S’ha contractat el servei de manipulació, neteja i jardineria de les zones del punt de venda i hivernacles de Premià de Dalt i del centre de distribució a Argentona. Aquest equip està format per un monitor i dues persones treballadores amb discapacitat intel·lectual.

Actualment, Corma es sent molt agraïda per poder treballar amb una fundació que tenen els valors molt alienats amb els seus; cooperar, col·laborar, contribuir i ajudar i perquè el resultat de la feina d’aquestes persones és excel·lent.