sant gervasiAlumnes d’Educació Primària de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa de Mollet del Vallès són els impulsors i els protagonistes del vídeo “Our cities, facing the future together”, que forma part del projecte Erasmus + en el qual participa l’Escola juntament amb d’altres escoles europees. El vídeo ha comptat amb la col.laboració de diversos tècnics i regidors de l’Ajuntament de Mollet ja que el tema és el d’aconseguir crear ciutats molt més eficients i sostenibles que les que tenim.

Erasmus+ és el programa de la Comissió Europea per educació, formació, joventut i esport. El programa és la resposta de la UE als reptes socioeconòmics actuals. Es tracta d’una estratègia coordinada per al creixement i l’ocupació, anomenada Europa 2020, de la qual l’educació i la formació en són una part integral. La inversió en educació i formació es considera clau per al desenvolupament del potencial personal, l’adquisició de noves habilitats i l’increment de les perspectives laborals.

Feu clic aquí per veure el vídeo.