La producció es presenta a La Faràndula de Sabadell els dies 24, 26 i 28 de febrer i realitzarà gira per Manresa, Sant Cugat del Vallès, Granollers, Reus, Viladecans, Barcelona, Girona i Lleida fins el 19 de març de 2021.

La Foc està formada per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Fundació Banc Sabadell i la Fundació Fluidra, amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell. Aquesta nova entitat es constitueix com l’instrument necessari per garantir la continuïtat i creixement del cicle òpera a Catalunya, liderat durant més de 38 anys per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell.

‘Tosca’ compta amb la confiança dels professionals del país i en el seu elenc artístic hi hauran les sopranos Maribel Ortega i Carmen Solís en el paper de Floria Tosca, el tenor Enrique Ferrer serà Mario Cavaradosi, el baríton d’origen gallec Luís Cansino en el paper de Il Barone Scarpia, Pau Armengol com a Sagristà i Alejandro Baliñas com Angelotti són joves professionals sorgits de la pedrera de l’Escola d’Òpera de Sabadell.

La batuta de la direcció musical correra a càrrec del jove director sabadellenc Sergi Roca, una de les primeres i poques oportunitats del director a Catalunya, però que ja manté una sòlida carrera a Alemanya. La direcció del cor del director Daniel Gil de Tejada. La direcció d’escena serà de la mà de Carles Ortiz i l’escenografia de Jordi Galobart. Com sempre la producció anirà acompanyada de l’Orquestra.