botigues_abacus_coop

Amb l’arribada de les noves restriccions per combatre el rebrot de l’epidèmia de Covid-19, la cultura ha deixat de ser “un bé essencial” per esdevenir una prioritat secundària. Si fa només uns mesos les llibreries eren establiments essencials, ara s’han vist abocades a la incoherència d’un tancament que les deixa buides de significat. Com volem que la societat ens reconegui si els nostres governants ens ignoren.

Davant d’aquesta situació, Abacus ha impulsat un conjunt de mesures per garantir la seva vocació de servei a totes les persones sòcies i clientes. En compliment de les mesures en matèria de salut pública per a la contenció de la COVID-19, la cooperativa combina botigues obertes amb aquelles que ofereixen els serveis de recollida de comandes i Click&Collect. La venda a la botiga online continua operativa i donant el millor servei a abacus.coop.

Abacus cooperativa també vol reforçar la seva proposta de continguts, tallers, càpsules i activitats per seguir apropant la cultura i l’educació a la comunitat de sòcies i socis, a través de les seves xarxes socials. Tot i els impediments, Abacus seguirà treballant per garantir una cultura segura a l’abast de tothom.