El concurs ‘Batalla Monumental’ i la minisèrie ‘Altsasu’ s’han estrenat a TV3 com a líders del prime time en les nits del diumenge i del dilluns, respectivament.

El primer capítol de ‘Batalla Monumental’, que enfrontava els dos jaciments clàssics més espectaculars de Catalunya Empúries i Tàrraco, va esdevenir el líder del prime time de la nit de diumenge 10 de gener. El gran concurs sobre el patrimoni català hereu del concurs El monument favorit dels catalans de la revista Sàpiens va obtenir un 14,5% de quota d’audiència mitjana i va reunir 339.000 espectadors.

Per altra banda, l’emissió del primer capítol de la minisèrie ‘Altsasu’, inspirada en el cas dels vuit joves d’aquesta localitat navarresa condemnats a presó arran d’una baralla de bar amb agents de la Guàrdia Civil de paisà, va aconseguir un 22,7% de quota d’audiència mitjana i va reunir 600.000 espectadors. Amb aquestes xifres, i igual que ‘Batalla Monumental’, es va posicionar líder del prime time de la nit de dilluns 18 de gener.

Ambdós programes seguiran a la programació de TV3 durant les properes setmanes, ‘Batalla Monumental’ durant les nits dels diumenges a les 22.45h i ‘Altsasu’ a les dels dilluns a les 22.05 hores.