La presentació virtual del Protocol contra la violència envers les dones es va celebrar ahir coincidint amb el dia internacional per a l’eliminació d’aquest tipus de violència. Un total de 444 persones estaven inscrites a l’acte, on diverses sòcies de la Cooperativa van poder explicar en què consisteix aquesta eina pionera.

L’acte va comptar amb la xerrada “Més enllà del gènere, dibuixant una nova realitat” de la Mercè Brey, on les assistents van poder reflexionar sobre la societat en la qual vivim que ens aboca a quelcom tan horrorós com la violència contra les dones.

El Protocol contra la violència envers les dones de Suara Cooperativa aborda aquestes situacions des de l’empresa per garantir la igualtat real d’oportunitats, acompanyant a la dona cap a on ella decideixi anar. Així mateix, aporta eines per donar suport, sensibilitzar i generar entorns segurs, facilitant els processos, tenint en compte les necessitats de la persona i garantint la seva seguretat en l’àmbit laboral.

Si vols consultar el protocol en format digital, pots fer-ho a través de la pàgina web NoEstasSola.suara.coop. Et podràs descarregar el protocol en format PDF. Si vols recordar algun moment de la presentació, aquí tens la gravació de l’acte.

Gala de Reconeixements CoopCat 2020