SLIDARI_Abacus_noti_cladeAquest 2020, un cop més, Abacus també vol acostar el Nadal a les realitats més vulnerables. La situació de pandèmia ha agreujat les desigualtats socials tot situant a famílies al llindar de la pobresa. Per això, aquest any Abacus multiplica els seus esforços per col·laborar amb tres iniciatives per acompanyar i ajudar nens i nenes en risc d’exclusió social.

De la mà de la Fundació Pere Tarrés, Casal dels Infants i Creu Roja s’ha iniciat una campanya de recollida de joguines virtual. Des de la pàgina web es poden escollir els projectes als quals es pot fer l’aportació i seran les entitats que transformaran aquest donatiu en un regal adequat per als milers de nenes i nens que atenen cada any per Nadal. A més, amb la Creu Roja s’impulsa “Els seus drets en joc”, el projecte anual de La Joguina Educativa, per garantir joguines noves, no sexistes, no bèl·liques i cooperatives als infants. Les aportacions també es poden fer a les botigues físiques de la cooperativa.