Amb aquest nou lema, Suara Cooperativa reforça l’apoderament i la participació activa de totes les persones amb qui interactua: sòcies, professionals, clientes, col·laboradores i persones ateses.

Les persones podem canviar el món: el més important és decidir-ho. D’aquesta forma, el nou lema de Suara “Persones que decideixen” afavoreix la presa de decisió individual i acompanya el canvi des de la proximitat, convertint-se en un motor de transformació.

Entre les accions vinculades hi trobem la publicació del nou web corporatiu que Suara acaba d’estrenar (www.suara.coop), fent un salt endavant cap a aquest apoderament real de les persones.

Es tracta d’un web amb caràcter social i orientat a les necessitats presents i futures i que es complementa amb eines posades en marxa durant la crisi sanitària per Covid-19, com el web específic de Coronavirus Suara.