memoria-suara-2019Suara Cooperativa va tancar l’exercici 2019 amb 1.250 persones sòcies i 4.974 persones contractades (incloent sòcies)prestant servei a 42.813 persones a través de 239 projectes. L’exercici es va tancar amb uns ingressos d’explotació de 110.394.175€ (un increment respecte l’any anterior del 8’2%) i un valor social integrat de 212.952.635€ (el valor social integrat més enllà de l’impacte econòmic seguint la metodologia del Dr. José Luis Retolaza de la Universitat de Deusto i el seu equip de GEAccounting). Els fons propis també van créixer un 11’66%, fins arribar a 20.803.307€. Més enllà de les xifres, el 2019 va destacar entre d’altres pels passos endavant en matèria de transformació digital o per treballar més intensament amb l’ecosistema emprenedor.

Accés a la Memòria 2019 “Acompanyem realitats”

L’aprovació de la memòria i dels comptes del 2019 es va fer el dissabte 21 de novembre, més tard de l’habitual, perquè les restriccions derivades de la crisi sanitària no van permetre celebrar-la abans.

L’Assemblea General es va celebrar totalment online, en un format pioner i amb 1.047 persones sòcies registrades  i capacitades tecnològicament per a poder exercir el seu dret de participació. L’acompanyament ha comptat amb un equip de 90 persones voluntàries que, durant els darrers mesos, ha vetllat per garantir l’acompanyament de les persones sòcies en espais de preparació previs i capacitació tecnològica. El dia de l’Assemblea, el 21 de novembre, va culminar aquesta tasca amb retransmissió en streaming i una votació a través de Blockchain per garantir la seva verificació, anonimat i inalterable.

En el marc d’aquesta Assemblea General també es va fer una renovació parcial de les persones que integren el Consell Rector de la Cooperativa: s’hi han incorporat Nelly Amaral, David Cabero, Clara Fuentes i Jordi Masnou, en un òrgan en que mantenen el càrrec Mariví Foronda, Núria Arnejo, David Gómez, Ricard Loká i Carla Valero