La formació vallesana afronta una agenda ben atapeïda de concerts i òperes arreu de Catalunya durant el proper mes, amb les gires de La Flauta Màgica i el tradicional Festival de Valsos i Danses.

A més de les produccions del cicle Simfònics al Palau (Scheherezade, de Rimski-Korsakov, dirigit per Xavier Puig enlloc d’Andrés Salado, i que comptarà com a solista amb el violinista català de renom, Abel Tomàs, se celebra el divendres 4 de desembre a La Faràndula i el dissabte 5 al Palau), també posarà en marxa, en coproducció amb el Palau de la Música Catalana, un nou cicle de concerts Nadal al Palau amb dues propostes musicals ben populars i pròpies de les dates en les quals se celebra: El Trencanous, de P.I. Txaikovski, dirigit per l’antic titular de la formació, Rubén Gimeno, el dia de Nadal i el dia de Reis (25 de desembre i 6 de gener); i el Concert d’Any Nou, sota la batuta del popular director madrileny, Andrés Salado, l’1 i 2 de gener. I, entremig, un darrer concert dedicat a l’any Beethoven, que es podrà gaudir el proper 11 de desembre a La Faràndula de Sabadell: La Cinquena de Beethoven.