Un regal és molt més que allò que està embolicat amb paper… Aquest Nadal, Abacus vol acompanyar les famílies en l’aventura de fer que els regals siguin molt més que regals. Aquest Nadal, més que mai, resulta important gaudir dels petits detalls. El catàleg de Nadal recull la proposta de valor de la cooperativa.

Un Nadal per fomentar el compromís amb l’educació, la defensa de la llengua i la cultura o la producció pròpia. Sumar sinergies entre socis i sòcies, amics i amigues, en una aposta pel comerç de proximitat, que s’impliqui amb els productors i les empreses del nostre voltant en un moment cabdal com l’actual.

Aquest any, donades les dificultats causades per la situació provocada per la Covid-19, hem après a fer les coses d’una altra forma. Que les coses no són com se solen pensar. I que el més important, rau en els petits detalls, com els moments de complicitat. Per això, el millor dels regals no és el que hi ha dins, sinó tot el que l’envolta.

https://www.youtube.com/embed/Kp6GDcNNWWE