Amazon ha anunciat el llançament a Europa de Climate Pledge Friendly, un nou programa per ajudar i facilitar als clients el descobriment i la compra de productes més sostenibles.

D’ara endavant, els clients visualitzaran l’etiqueta Climate Pledge Friendly en milers de productes. L’etiqueta indica que els productes tenen un o més dels 19 certificats de sostenibilitat diferents que acrediten la seva ajuda en la preservació del planeta, com ho és la reducció de la petjada de carboni a l’hora de realitzar enviaments als clients.

Anthesis ha donat suport al programa fent una revisió detallada de centenars de certificats i estàndards internacionals; examinant la seva rellevància, la seva credibilitat i els seus requisits per assegurar que el programa només utilitza aquells certificats que han demostrat tenir beneficis mediambientals, sent transparents, i amb descripcions clares i concises. Això significa que els clients d’Amazon podran estar segurs que els productes amb l’etiqueta Climate Pledge Friendly són veritablement més sostenibles.

Alguns dels estàndards i certificats que Anthesis recolza per la seva inclusió en el programa Climate Pledge Friendly són:

“Recolzant la nostra missió de fer de la sostenibilitat una realitat, Anthesis està orgullosa de treballar amb Amazon en el seu programa Climate Pledge Friendly, verificant que els certificats i estàndards de sostenibilitat externs ofereixen una autèntica reducció de l’impacte mediambiental. Aquest programa permet als consumidors i a les consumidores prendre decisions fonamentades a l’hora de fer les seves compres, amb la seguretat que els productes amb l’etiqueta Climate Pledge Friendly són veritablement més sostenibles.” Stuart McLachlan, CEO d’Anthesis Group