4096x2297_JOCS_DE_TAULAUn any més tots els nens i les nenes de Catalunya que aquest any han fet o faran 6 anys, rebran al seu domicili un xec de 13€ del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gremi de Llibreters de Catalunya per bescanviar-lo per un llibre. En aquest context, les responsables de l’àrea de llibreria infantil i juvenil d’Abacus cooperativa han fet una selecció especialment adreçada als infants a partir de 6 anys.

Les propostes de lectura pels infants també es complementa amb una de lectures per als més grans, manualitats i jocs.  Des d’Abacus cooperativa s’han preparat 15 tutorials de manualitats fàcils i divertides amb les quals es pot aprendre a aplicar diferents tècniques com el decoupage, l’scrapbooking, el modelatge, la creació de circuits electrònics, maquillatge o la decoració sobre fusta. Les persones sòcies de la cooperativa han participat activament tant en el disseny de la campanya com en la realització de les pròpies manualitats. Pel que fa la producció han comptat amb la col·laboració de l’equip de l’APM?. Els vídeos s’han difós a les xarxes socials i han estat la porta d’entrada de la cooperativa a TikTok, que en serà el canal de manualitats.

Per altra banda, durant el mes de novembre, serà el torn dels jocs de taula. En aquesta ocasió, la cooperativa compartirà amb sòcies i socis una selecció de propostes per gaudir i aprendre jugant, des de jocs per a persones més expertes fins a solucions per a les més petites de la casa, tot passant per jocs clàssics, de premiats o per gaudir en família.