Previsora General posa a la disposició de mutualistes i mediadors una nova pàgina web centrada a oferir la millor experiència d’usuari d’una forma segmentada segons el públic objectiu al qual es dirigeix. El web es divideix en 3 zones diferenciades en funció de l’usuari: particular, autònom/a o empreses. Una vegada seleccionada l’opció, l’usuari sempre navegarà en un mateix entorn, obtindrà informació i productes relacionats amb els seus interessos.

La situació actual derivada de la Covid-19 ha implicat una acceleració en els plans de transformació digital d’entitats com a Previsora General, que no desatendrà als seus usuaris tradicionals però que a partir d’ara podrà oferir un servei plenament online a tots aquells que prefereixin l’àmbit digital.

Els mediadors continuaran accedint a les seves àrees privades com fins ara, mentrestant, l’entitat està treballant per a oferir continguts més complets i una navegació més fàcil i intuïtiva.

Previsora General presenta la seva nova estratègia digital

La renovació del web és un dels canvis més importants posats en marxa per Previsora General, però no és l’únic. De fet, aquesta transformació forma part d’una estratègia digital global molt més àmplia que té en compte una comunicació més fluida amb l’usuari/ària des de canals com les xarxes socials, xats d’atenció al client en línia i newsletters. S’han reorganitzat els actuals perfils de Facebook i Instagram i es crearà un a Linkedin.

El blog de notícies de Previsora General també fa un canvi per a oferir contingut d’interès sobre temes que millorin l’experiència de l’usuari i li permetin conèixer aspectes sobre el sector de les assegurances que l’afecten en la seva vida diària.

Previsora General, una mutualitat amb segell de qualitat

Previsora General compta amb el segell EthSI, un certificat internacional que garanteix que es tracta d’una companyia que aposta clarament per la responsabilitat social, la inversió socialment responsable, la transparència i està vinculada a l’economia social i solidària com a eixos vertebradors de l’organització, en la qual preval un comportament ètic.