Suara Cooperativa ha rebut el Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps, promogut per l’Ajuntament de Barcelona i la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps). Aquest guardó, en la seva vuitena edició reconeix les organitzacions que transformen la societat i la productivitat a les empreses, permetent més eficiència i conciliació.

En el cas de Suara Cooperativa, en la categoria d’empresa amb més de 250 professionals, s’ha valorat “la trajectòria en el sector d’atenció a les persones, facilitant l’equilibri amb un model basat en la gestió de la diversitat i especialment, l’aportació d’una guia per acompanyar persones amb la malaltia del càncer”. També s’ha premiat les empreses Iterem, ACEFAT i Voxel Group, i s’ha fet una menció especial a Fundació Oxfam.

A la Jornada prèvia al lliurament dels premis, s’ha reflexionat sobre com el confinament i l’estat d’alarma, han afectat les organitzacions donant pas a un model de teletreball més intens, i a nous sistemes productius. La Jornada i el lliurement de premis ha comptat amb més de 250 assistents de manera telemàtica.

Més informació AQUÍ.