CuinesObertes_GRANDesprés de l’èxit de la campanya Llibreries Obertes, els diaris Som* engeguen la campanya Cuines Obertes amb l’objectiu de donar visibilitat als bars i restaurants de la comarca del Vallès Oriental i abocar així la ciutadania a fer-los costat mentre durin les restriccions per la Covid-19.

La campanya consisteix en la difusió gratuïta per als negocis dels establiments de restauració que aquests dies ofereixen servei a domicili i per recollir (take away i delivery) a través de llistats publicats en pàgines especials a les edicions en paper dels diaris SomGranollers, SomlesFranqueses, SomMollet, SomParets i SomMontornès, i a través d’un mapa interactiu: www.cuinesobertes.cat.

El precedent de Cuines Obertes és l’exitosa iniciativa Llibreries Obertes que va fer costat les llibreries en ple confinament i que va beneficiar-ne 453 arreu de Catalunya. “Ara toca donar suport al sector de la restauració i salvaguardar el patrimoni gastronomic local. Aquests dies, sempre que puguem, prohibim-nos cuinar i ajudem als què sempre han estat al nostre costat per fer-nos gaudir del menjar. Perquè ara i en el futur volem que els fogons no s’apaguin, volem les cuines obertes”, explica Ramon Torrents, editor de SomGranollers.

A més, des de Som* s’incentiva a través del hashtag #CuinesObertes una campanya perquè la ciutadania s’aboqui a fer costat als bars i restaurants, comparteixin les seves comandes a Instagram, Facebook i Twitter, i vinculin els negocis beneficiaris i instin altres persones a sumar-s’hi.