Anthesis, l’activador de la sostenibilitat, i SupplyShift, la xarxa líder de software per a cadenes de subministrament responsables, han anunciat avui una aliança comercial estratègica per accelerar el compromís i l’acció dels proveïdors en matèria de sostenibilitat i d’acompliment dels criteris ambientals , socials i de governança (ASG).

Aquesta aliança combina l’experiència en sostenibilitat i l’abast global d’Anthesis amb l’enfocament de xarxa de SupplyShift per assegurar la transparència de la cadena de subministrament i l’intercanvi de dades, de manera que proporcionarà a les organitzacions i les seves cadenes de subministrament dels tres components més crítics per a una transformació ràpida i amb èxit: dades i anàlisi, comunicacions i educació, i la creació de capacitats amb objectius específics.

Fundada el 2013, la tecnologia col·laborativa de SupplyShift ajuda a les empreses a simplificar els seus processos per generar visibilitat, de participació dels proveïdors i de gestió de dades a través de cadenes de subministrament complexes i multinivell. La plataforma s’ha creat amb el propòsit d’oferir els coneixements que les empreses necessiten per millorar el rendiment dels seus proveïdors en una àmplia gamma de qüestions de sostenibilitat social i ambiental, aprofitant una xarxa de grups industrials, ONGs i socis consultors que ajuda a les empreses a combinar la tecnologia amb l’experiència en la matèria. SupplyShift permet un seguiment eficaç de l’intercanvi de dades i de les percepcions dels proveïdors a través d’una plataforma centralitzada que redueix l’esforç de la seva avaluació. Amb més de 90.000 entitats que intercanvien dades en més de 133 països, SupplyShift ofereix coneixements pràctics i es destaca com la major xarxa mundial de cadenes de subministrament responsables, transparents i resilients.

A més, aquesta aliança reforça l’enfocament tecnològic de Anthesis en els seus serveis de consultoria i solucions per impulsar el desenvolupament sostenible amb els seus clients globals. Anthesis també col·labora amb empreses de tecnologia innovadora i progressiva a través de la seva iniciativa Anthesis Ventures, que comparteixen el seu propòsit i visió d’un món més productiu i resilient, i li permet oferir més de vint solucions de software desenvolupades internament, des calculadores de gasos d’efecte hivernacle fins a eines de seguiment de residus.

Segons el Director Executiu d’Anthesis i líder d’Anthesis Ventures, Josh Whitney, “la veritable tasca de complir amb els ambiciosos objectius ASG i SBT (Science Based Targets) consisteix a escurçar el cicle de recopilació de dades i incloure la creació de capacitat dels proveïdors amb objectius concrets, passant ràpidament de la comprensió a l’acció. en SupplyShift podem complir amb aquests dos elements més crítics d’un programa efectiu de compromís amb els proveïdors: un software dissenyat especialment per aquesta tasca en combinació amb un suport específic per a la creació de capacitat.”

Jamie Barismantov, Director d’Operacions de SupplyShift, afegeix que “la col·laboració és el nucli de tot el que fem a SupplyShift, per això estem encantats d’iniciar aquesta nova relació amb Anthesis. Combinem la seva experiència en sostenibilitat amb la nostra tecnologia per crear una poderosa sinergia que les empreses poden aprofitar per treballar la sostenibilitat de la cadena de subministrament a un ritme escalable i accelerat.”