Flor ornamentalDes de el passat mes de maig, cooperativa Plana de Vic, amb l’interès de potenciar la seva col·laboració amb altres cooperatives, ha reforçat la seva oferta comercial incorporant nous productes creats en l’entorn col·laboratiu de l’economia social. En aquest procés s’han incorporat productes d’Agrícola de Vilassar, Agrària del Vallès, Coop. de Domenys i altres.

D’aquest impuls també sorgeix la col·laboració comercial amb Corma, del que es varen introduir els seus productes de Flor ornamental. Aquest procés va venir acompanyat d’un esforç de comunicació que ha atret els socis, ajudat per l’excel·lent la qualitat del producte.

Passats aquests primers mesos d’implantació, els resultats són molt satisfactoris, tant per les ventes com per la valoració i l’interès entre els nostres associats, i és una mostra més de la creixent sensibilitat del consumidor en els productes amb valor social.