El saló de referència en emprenedoria a Barcelona, el BizBarcelona, ha lliurat a Suara Cooperativa un dels reconeixements “Barcelona mai s’atura”, amb una menció en la categoria “Iniciatives per mantenir l’activitat empresarial”. Amb aquesta menció, BizBarcelona ha destacat la tasca del projecte “Suara a casa”, un servei gratuït online per donar suport emocional i físic durant el confinament.

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, destacava durant l’acte de lliurament que “aquests guardons volen reconèixer a totes les persones i empreses que han fet possible que la ciutat no s’hagi aturat econòmicament, socialment i culturalment durant la pandèmia”. Més enllà del reconeixement a Suara, també es va fer menció a 10 propostes més d’entre les 95 que hi optaven en aquesta ocasió.

El projecte “Suara a casa” es va posar en marxa durant el confinament per Covid-19 com un nou servei online per oferir sessions gratuïtes de psicologia, acompanyament al dol, coaching i fisioteràpia. El projecte Suara a casa es va activar poc després de declarar-se l’estat d’alarma per la pandèmia sanitària per Coronavirus per donar suport emocional i físic a les persones que ho necessitaven mitjançant eines de videoconferència.

Des del portal web Suara a casa, la persona interessada en el servei tenia l’opció d’escollir directament la persona que li havia de fer l’atenció i demanar la cita online. Més enllà de la necessitat per donar una bona atenció i acompanyament als equips de Suara, i fidel al principi de responsabilitat social i proximitat, es va optar per obrir el servei a la societat en general, perquè tothom en pogués fer ús de forma gratuïta.