osvComença una temporada molt especial, per molts motius, per a l’Orquestra Simfònica del Vallès que assoleix una fita a l’abast de molt poques orquestres simfòniques del país: 25 anys omplint de música el Palau de la Música Catalana amb el cicle de concerts SIMFÒNICS AL PALAU.
“Carmina Burana”, de Carl Orff és una celebració de la vida! La cantata de Carl Orff serà la festa de celebració de les noces de plata del cicle Simfònics al Palau. Dirigida pel director titular, Xavier Puig, i amb les veus solistes i corals amb més talent del país: Alicia Amo (soprano), Beñat Egiarte (tenor), Toni Marsol (baix) i Cor Jove de l’Orfeó Català. Degut a les restriccions imposades per complir amb les mesures de seguretat i els protocols marcats per les autoritats sanitàries, oferirem una versió amb solistes, cor, 2 pianos, percussió, vents i metall.

El concert s’ha celebrat els dies 25 i 26 de setembre i s’ha obert amb la peça coral a capella  “O Nata Lux” de Morten Lauridsen com a homenatge a les víctimes del COVID-19 i a totes les persones que segueixen en primera línia combatent la pandèmia.