La revista Descobrir d’aquest octubre, dedicada a la terra de cérvols de Boumort, distribuïrà gratuïtament un especial fet amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme sobre el Grand Tour de Catalunya, una proposta pensada per recórrer el país amb vehicle propi.

“Gràcies al Grand Tour podrem fer un viatge global per tot Catalunya, un tipus de viatge que fins ara estàvem acostumats a fer fora de les nostres fronteres”, diu l’editora del Descobrir, Ana Mira.

El Grand Tour és un projecte multiplataforma que inclou una revista monogràfica en paper amb un mapa-pòster il·lustrat de Catalunya amb tot l’itinerari, que es pot fer tot sencer en 13 dies o bé per etapes; una pàgina web per preparar tot el recorregut que uneix les icones naturals, patrimonials i culturals del país, i una aplicació mòbil que acompanya tot el viatge.

La proposta està inspirada en els grans viatges del segle XIX i vol animar els catalans a redescobrir el seu país i fomentar així el turisme de proximitat, responsable amb l’entorn i sostenible per a les economies locals.