Suara Cooperativa ha creat els distintius ‘Espai Segur’ i ‘Servei Segur’ per visibilitzar el seu compromís amb la higiene, la seguretat i el compliment de totes les mesures bàsiques recomanades per les autoritats sanitàries per frenar la propagació de Covid-19 als espais i serveis que gestiona. Amb aquesta iniciativa, a més, s’apel·la a la coresponsabilitat col·lectiva per aturar la propagació del virus seguint aquestes mesures en tot moment amb el màxim rigor.

Tenint en compte que el risc zero no existeix, el segell vol recordar a persones ateses, professionals i familiars la importància d’adoptar les recomanacions bàsiques, per aconseguir entre tots i totes, un entorn net i el més segur possible.

Els segells propis ‘Espai Segur’ i ‘Servei Segur’ donen visibilitat a la vocació de servei des de l’ànim preventiu de la cooperativa, tot oferint un servei de qualitat en el marc de la situació excepcional vigent. L’objectiu és assegurar la salut des de la tranquil·litat i la cooperació comunitària per garantir que se segueixen les mesures higièniques i sanitàries, en la nova etapa.

A part de la neteja de mans, la distància de seguretat i ús de mascaretes, a tots els espais i serveis, es recorden constantment les mesures generals i es prenen les mesures necessàries seguint els protocols establerts quan es detecta que una persona mostra possibles símptomes.

Nova etapa al web Coronavirus Suara

El portal web Coronavirus Suara es manté en funcionament donant resposta a les necessitats actuals, posteriors al confinament estricte i orientant a la represa de l’activitat als espais i serveis tancats durant setmanes com a mesura de prevenció. El portal és accessible des de coronavirus.suara.coop.