• Inauguració del Festival Torroella de Montgrí (2 agost) amb un concert solidari dedicat als sanitaris i entitats socials locals.
  • Tres cites al Festival de la Cerdanya amb Beethoven, Mozart i la música de cinema com a protagonistes.

El Festival de Torroella de Montgrí obre la programació testimonial d’aquest estiu de 2020 amb un concert que vol retre homenatge a les víctimes de la COVID 19. Un concert solidari al qual seran convidats sanitaris, agents cívics, bombers i entitats socials de Torroella, entre d’altres; amb un programa monogràfic dedicat a Beethoven, del qual aquest any es commemora el 250è aniversari del seu naixement. L’Orquestra Simfònica del Vallès en serà la protagonista i la cèlebre Cinquena simfonia la peça central del concert. Dirigirà Xavier Puig, director titular de l’orquestra.

Amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell

Més informació a: https://mailchi.mp/osvalles/la-simfnica-del-valls-torna-a-lescenari?e=e3fec6d2d6