x400_abacus_campanyaherois_headerAbacus vol donar les gràcies a totes les persones que han realitzat una extraordinària feina durant el període de confinament, i que encara la continuen fent, per fer del nostre dia a dia el més normal possible.

Per agrair l’esforç de tots els herois i heroïnes que han contribuït al manteniment dels serveis bàsics en benefici de totes i tots en els moments més complicats, des d’Abacus volem aportar-los un 15% de descompte addicional a totes les compres de material de papereria i manualitats que realitzin a les botigues Abacus o a abacus.coop, durant el període de tornada a l’escola.

Per accedir a la promoció especial, només cal emplenar el formulari acreditant que es forma part d’un dels col·lectius professionals imprescindibles durant el període de confinament, i es rebrà un codi per accedir a l’avantatge addicional, a més de gaudir descompte habitual si s’és soci/òcia d’Abacus cooperativa. A totes les nostres heroïnes i herois, moltes gràcies!