OSV GrecEl dimecres 8 de juliol, a les 21h, al Palau de la Música Catalana podrem gaudir del recital de Xavier Sabata, Nuria Rial i Vespres d’Arnadi de la nostra temporada “Simfònics al Palau” que es va haver d’ajornar per causa de la COVID-19.

Àries, recitatius i duets de Händel formen part d’aquest concert, on hi haurà una interpretació del Concerto grosso HWV 318 en do major “Alexander’s Feast”, també de Händel, un exemple notable de virtuosisme contingut, a més d’una tria d’àries d’òpera que inclouen fragments de Flavio, Rodelinda, Rinaldo, Agrippina i la coneguda Giulio Cesare in Egitto, de la qual es canta la popular ària “Piangerò la sorte mia”.

L’Orquestra Simfònica del Vallès vol posar en valor la feina i l’excelent qualitat d’altres formacions orquestrals del nostre país, com és el cas de l’orquestra barroca Vespres d’Arnadí, i vol donar un espai al talent i la màgia d’artistes de casa,  com són la Núria Rial i en Xavier Sabata, segurament els nostres cantants barrocs més internacionals. És per això que estem molt contents de recuperar aquest recital i oferir-vos-el ara al juliol dins el Grec 2020.