Laura Peracaula, codirectora general de Suara Cooperativa, serà una de les 30 persones que integraran el grup de treball de l’estratègia Catalunya 2022 a la qual ha donat llum verda el Govern de la Generalitat. El grup treballarà per dibuixar el futur després de la crisi sanitària actual.

El grup de treball de Catalunya 2022 està coordinat per Genís Roca i Victòria Alsina, i agrupa persones de tots els àmbits de la societat, posant en valor el talent de cadascuna de les persones integrants i des d’una perspectiva completament independent del Govern. En el cas de Laura Peracaula, en la seva condició de codirectora general de Suara i presidenta del patronat de Fundació Intermedia, podrà aportar la seva perspectiva des de les vessants de l’economia social i cooperativa, atenció a les persones i models de treball.

El grup de treball preveu tenir un primer esborrany la propera tardor i tancar el document final el febrer de 2021.

Consulta més detalls AQUÍ.