El proper 7 de juliol se celebra el Dia Internacional de les Cooperatives i, en aquest marc, la Caixa d’Enginyers organitza la jornada “Cap a un món sostenible. El paper de les cooperatives”, que tindrà lloc el proper 2 de juliol a les 12:30h.

Aprofitant que la diada la celebració d’enguany està dedicada a l’ODS 13 –l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible dedicat a l’Acció per al Clima– la sessió se centrarà en l’economia social i la sostenibilitat, elements que seran clau en el nou context de represa.

David Cos, President de Clade, hi prendrà part juntament amb Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Eloi Serrano, director de la Càtedra de l’Economia Social de l’Escola Superior de Ciències Socials i Empresa-Tecnocampus Universitat Pompeu Fabra, Quim Sicília, de la Confederació de Cooperatives de Catalunya i Cristina Freijanes, secretària general de la Unión Nacional de Cooperativas de Crédito (UNACC). Moderarà la jornada el periodista Víctor Costa.

Podeu confirmar la vostra assistència aquí.