Amb la finalització de l’estat d’alarma, Anthesis Lavola ha preparat un protocol per a la reobertura de les diferents oficines de la companyia a Manlleu, Barcelona, Pamplona, Madrid i Andorra. El protocol és únic i hi ha diferències per a cada una d’elles. La més important és la data d’inici d’activitat: Pamplona i Andorra van obrir el 15 de juny; Barcelona i Manlleu obriran a partir del dia 7 de juliol i només els dimarts; i Madrid no obrirà fins el dia 7 de setembre.

Tot i això, també hi ha algunes recomanacions comunes entre totes les oficines com la signatura del document de responsabilitat del Covid-19, la limitació de l’aforament a un terç de la capacitat, la prohibició de l’ús del menjador temporalment, la restricció de l’ús dels ascensors només per al transport de material o per a persones amb mobilitat restringida o la priorització del desplaçament a peu, bicicleta o vehicle propi (idealment de forma individual).

El protocol també defineix que el teletreball seguirà sent el sistema predominant per a tot el personal d’Anthesis Lavola, tal i com s’ha dut a terme durant el confinament. Afortunadament, gran part de les persones treballadores ja realitzaven un o dos dies a la setmana teletreball abans de l’inici de la pandèmia i disposaven de l’equipament tecnològic adequat per treballar des de casa. D’aquesta manera, la implantació total d’aquest sistema ha sigut fàcil i s’ha pogut realitzar la feina amb la mateixa eficiència.

Finalment, es recomana seguir amb les mesures de seguretat que s’estan portant a terme des de l’inici de la pandèmia, com rentar-se habitualment les mans amb aigua i sabó o gel desinfectant, mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres i utilitzar equips de protecció individual sempre que sigui necessari.