El servei Suara a casa ha ampliat el període de serveis gratuïts per acompanyar les persones que ho requereixin durant el desconfinament i coincidint amb la tornada al lloc de treball de moltes persones. El servei ofereix suport físic i emocional amb professionals de la fisioteràpia, la psicologia i el coaching.

El suport físic permet assessorar persones que pateixen dolors musculars en cas d’haver passat la Covid-19, o bé exercici terapèutic per malalties cròniques o pautes per al retorn a la pràctica esportiva, entre d’altres. El suport emocional de Suara a casa, per la seva banda, acompanya les persones en moments d’incertesa, dolor emocional, tristesa, en cas d’haver perdut algun ésser estimat, o per situacions en que es pot fer difícil la convivència o la gestió de la situació viscuda, entre d’altres.

Per fer ús de les sessions gratuïtes del servei cal entrar al web Suara a casa, seleccionar el perfil professional que més s’adequïi a les necessitats individuals i demanar cita online.

Un cop acabada la sessió, s’ofereix a cada participant la possibilitat de fer una aportació econòmica voluntària, els diners recaptats aniran destinats al projecte #JoEmCorono del metge Oriol Mitjà.