blanquerna

Aquestes trobades posen en contacte les persones interessades en els nostres estudis de màster i postgrau amb els serveis de Futurs Estudiants de les facultats.

Degut a la situació actual que ens ha obligat a adaptar-nos a una nova manera de funcionar basada en la no presencialitat, Blanquerna ha creat els Meetings Virtuals, un format de sessió informativa personalitzada a distància on ara també els futurs estudiants de màsters i postgraus podran resoldre tots els dubtes sobre les nostres titulacions i rebre assessorament personalitzat per poder triar el futur educatiu i professional.

Aquests meetings s’adrecen a totes les persones interessades en els nostres estudis de màster i postgrau.

Clica aquí, escull el màster que t’interessa i sol·licita el teu Meeting Virtual.

Jo em quedo a casa, el meu futur no.