L’OSV presenta alguns concerts destacats de la propera temporada i anuncia la venda online d’abonaments i entrades per al cicle que estarà disponible a partir del 18 de maig de 2020 a les 09:30 h. Consulteu aquí com pot abonar-se i comprar entrades.

En moments com els que estem vivint aquests dies on es barregen sentiments i emocions contradictòries ben envoltades d’incertesa pel futur, volem transmetre un missatge d’esperança i confiança pels nous temps que vindran i que, des de l’Orquestra Simfònica del Vallès volem viure al vostre costat.

Si alguna cosa hem après aquests dies és que no hi ha res més important que compartir la vida amb les persones que estimem.

Amb el desig que es trobeu bé de salut i que aviat puguem tornar a gaudir junts de la música, volem explicar-vos les novetats sobre la temporada de Simfònics al Palau:

Primer de tot, recordar que les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, han alterat la nostra temporada de tal manera que no hem pogut gaudir d’alguns concerts del cicle.

Conjuntament amb els nostres socis del Palau de la Música Catalana, estem treballant per trobar la millor fórmula que compensi aquesta realitat. En alguns casos podrem reprogramar els concerts la temporada vinent (Mozart a Praga), en d’altres continuem buscant noves dates amb els artistes (Xavier Sabata, Núria Rial & Vespres d’Arnadí). Malauradament, l’Stabat Mater de Verdi i Rossini s’ha cancel·lat definitivament. Tanmateix, els dos darrers concerts d’aquesta temporada (Haydn, un viatge simfònic i La Novena de Beethoven), tot i que de moment es mantenen en el calendari, és molt probable que finalment no es puguin celebrar. En tots els casos, confiem en poder trobar la forma de compensar-vos aquestes modificacions.

En segon lloc, i ja mirant cap el futur, aprofitem aquestes línies per presentar-vos alguna de les propostes destacades de la propera temporada tot desitjant que siguin del vostre gust i interès i que continuem comptant amb la vostra presència continuada als nostres concerts:

  • Començarem la temporada al setembre amb la imponent cantata Carmina Burana, de Carl Off, amb els solistes Alicia Amo (soprano), Beñat Egiarte (tenor), Toni Marsol (baríton) i la participació dels Cors Jove, Mitjans, Petits i Infantil de l’Orfeó Català i el Cor Jove Amics de la Unió, sota la direcció del mestre, Xavier Puig.
  • Tornarem a gaudir de l’òpera acompanyats de la Fundació Òpera Catalunya amb els Amics de l’Òpera de Sabadell, amb dues produccions de capçalera: La Flauta Màgica de W. A. Mozart (novembre) i Tosca de Puccini (març 2021).
  • I també en el mes de novembre 2020 ens deixarem endur per l’encís de la princesa Scheherezade, de Rimski-Korsakov dirigit per Andrés Salado (el jove director que ens ha acompanyat en la darrera gira del Festival de Valsos i Danses).
  • La força de la Natura obrirà l’any 2021 amb La Pastoral, de Beethoven, dirigida per Marzena Diakun, una de les directores d’orquestra més aclamades als principals auditoris internacionals i amb dues solistes excepcionals, Anne Gastinel (Violoncel) i Birgit Kolar (Violí).
  • Ens tornaran a acompanyar els amics de Vespres d’Arnadí amb dues propostes úniques: Les quatre estacions, de Vivaldi (febrer 2021) així com una selecció de peces de Händel amb una de les veus més importants del moment, la mezzosoprano Vivica Genaux (maig 2021).
  • Retrem homenatge al cinema amb dues propostes: Wagner i el Senyor del anells (abril 2021) sota la direcció del jove director Pablo Rus Broseta repassarem una selecció d’obres de la tetralogia de l’anell de Wagner i la confrontarem amb un altre anell, en aquest cas cinematogràfic, amb la música de Howard Shore de la pel·lícula “El senyor dels anells”. I recuperem l’èxit De Pel·lícula (maig 2021), dirigit per Rubén Gimeno, amb bandes sonores tan mítiques com Forrest Gump, Titànic o Pirates del Carib, amb dues de les millors veus de doblatge a casa nostra, Jordi Brau i Lluís Posada.
  • I com a epíleg i desig del futur que anhelem, acabarem la temporada al maig 2021 amb la simfonia més universal i tot un cant a la fraternitat i l’agermanament dels éssers humans: La Novena de Beethoven, dirigida pel nostre director titular, Xavier Puig, i amb els solistes Marga Cloquell (soprano), Roger Padullés (tenor), Tànit Bono (mezzosoprano) i Carles Pachón (baríton) i el Cor Lieder Càmera i la Coral Cantiga.

Aquests són alguns dels concerts que conformen la Temporada 2020-2021, any que serà també molt especial, doncs es compleixen 25 anys del cicle Simfònics al Palau.

La venda online d’abonaments i entrades per al cicle estarà disponible a partir del 18 de maig de 2020 a les 09:30 h. Ateses les circumstàncies extraordinàries de prevenció de la COVID-19 i l’aturada d’activitat del Palau, l’atenció presencial a Taquilles i oficines queda suspesa fins a nou avís. Consulteu aquí com pot abonar-se.

Per a nosaltres és molt important conèixer la vostra opinió, per això, posem a disposició un correu electrònic on podeu enviar consultes, comentaris o suggeriments: osv@osvalles.com

I, per últim, amb aquesta carta volem donar-vos les GRÀCIES, per molts motius:

GRÀCIES per la confiança depositada en nosaltres any rere any, el vostre suport ens encoratja a millorar cada temporada;

GRÀCIES per explorar amb nosaltres nous camins musicals, confiant en la nostra aposta pels artistes i formacions musicals del país;

GRÀCIES per acompanyar-nos amb tanta energia en cada concert;

GRÀCIES, en definitiva, per compartir amb nosaltres les emocions que ens provoca la música i viure-la en comunitat.

Quan la música no és de qui la fa, sinó de qui l’estima, tot pren un sentit diferent. I aquest és l’esperit que impregna la família de la Simfònica del Vallès, de la que tots vosaltres en formeu part des del primer dia de la seva fundació.

Portem la música al cor de les persones i ho seguirem fent, per molts anys, amb el vostre suport.

GRÀCIES per ser-hi!