La Cooperativa Plana de Vic ha mantingut els centres de treball oberts en compliment de la normativa vigent per tal de donar abast a tots els socis pel que fa a l’alimentació i medicaments per als animals.

Així mateix, s’ha seguit treballant a la càrnica per donar servei, especialment, a supermercats, carnisseries i ajudant perquè la cadena de subministraments bàsics no es trenqués durant aquestes primeres setmanes de decret de l’estat d’alarma i confinament.

En els centres de treball on no és necessària la presència del personal s’ha optat pel teletreball que ha permès complir amb la responsabilitat social que pertocava; circumstància que alhora permet aprendre noves formes de treball que concilien millor amb les responsabilitats familiars. Per altra banda, des de la Cooperativa Plana de Vic s’ha aportat material sanitari tant a l’Hospital General de Vic com a la Fundació Sant Tomàs que ha consistit amb monos, bates, mascaretes i atomitzadores.