Durant la vigència de l’estat d’alarma, l’horari d’oficina i d’atenció presencial de la Comunitat Minera Olesana (CMO) d’Olesa de Montserrat serà de dilluns a divendres, de 09h a 13h. Es farà mantenint sempre totes les mesures de seguretat necessàries.

Així i tot, la CMO recomana que tan sols s’acudeixi a l’oficina en aquells casos en què la consulta no es pugui resoldre a través de correu electrònic (correu@cmineraolesana.cat) o per via telefònica (93 778 18 99). El nou horari s’aplica des de dimarts 21 d’abril. Recordem que aquesta mesura va encaminada a protegir la salut dels empleats, dels socis i sòcies i dels usuaris de la cooperativa de l’aigua. En aquest sentit, la CMO ha dotat tots els empleats amb els equips adients per tal que estiguin protegits i puguin garantir la seva salut, així com assegurar l’esterilitat de les operacions.

Pel que fa al servei de reparació d’avaries de la CMO, com ha vingut sent les darreres setmanes, segueix quedant en tot moment assegurat. De la mateixa manera, també recordem que continua en funcionament com és habitual el telèfon de servei 24h de la cooperativa (93 778 02 95).

Alhora, la CMO recalca que el subministrament d’aigua a Olesa de Montserrat està garantit en tot moment, així com també ho està el servei de manteniment de la xarxa. En aquest sentit, la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Olesa i la CMO estan en contacte permanent i compromesos a col·laborar per assegurar en tot moment el subministrament d’aigua al municipi així com la seva qualitat.