CORMA, juntament amb l’UTE ARRIBAS CENTER CORMA 2020, ha participat en la iniciativa que ha realitzat l’Ajuntament de Barcelona per entregar més de 80.000 plantes i flors als diferents mercats de la ciutat per apropar aquest producte als seus ciutadans i agrair l’esforç que han realitzar durant l’estat d’alarma.

Una proposta que també busca que els ciutadans puguin sentir la naturalesa a casa seva i tinguin la oportunitat d’aprendre una mica de jardineria i decorar les cases amb un ambient més primaveral, creant algun racó verd.

Plantes als hotels hospitalitzats i a les residències

Durant aquestes setmanes, Corma també ha lliurat més de 200 plantes a diferents hotels hospitalitzats i a més de 500 residències de Madrid, una de les ciutats amb més nombre d’afectats per coronavirus.

Els lliuraments s’han realitzat a 4 hotels de la cadena ROOM MATE i a les residències Vista Alegre i Gran Residencia amb l’objectiu d’ajudar a tots els avis, pacients i personal sanitari a passar aquests dies amb més alegria.

A dia d’avui, les plantes i flors ens poden afavorir i acostar una mica més a la natura, a viure aquesta primavera que no hem pogut gaudir. A més, són éssers vius que ens animen i ens ajuden a estar mentalment més forts per superar aquesta crisi.

Per això, Corma ha volgut agrair d’aquesta manera a totes les persones que cada dia s’aixequen per treballar i ajudar a superar aquesta pandèmia i a totes aquelles persones que han de passar aquests últims dies separats dels seus familiars en hotels i residencies.

A França, Bèlgica o Itàlia ja permeten obrir als Centres de Jardineria i s’ha demostrat que són una bona alternativa per poder passejar amb nens en un ambient tranquil, ja que la majoria de les instal·lacions disposen d’un espai exterior prou ampli com per poder passejar diferents persones mantenint l’espai de seguretat necessari.

 

Esperem que en uns dies nosaltres també puguem gaudir d’aquests centres plens de vida i poder observar la natura en plena primavera.