Clade ha realitzat un clip audiovisual per a Respon.cat que recull les bones pràctiques de les empreses membres en RSE davant la crisi de la Covid-19. Totes les empreses membres de Clade han impulsat polítiques especials per fer front a l’excepcionalitat d’aquestes últimes setmanes com el teletreball per als equips professionals, ofertes de continguts digitals per a consumidors i usuaris, plans de contingència per a seguir servint a clients i proveïdors i algunes campanyes de RSC que surten ressenyades en el vídeo.

Respon.cat és un organisme que implica empreses i organitzacions empresarials compromeses amb la Responsabilitat Social, amb l’objectiu de promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de l’RSE a Catalunya. Des de la seva fundació, Clade n’ha estat una entitat membre i el president David Cos forma part de la seva Junta Directiva com a vicepresident.

Podeu veure el vídeo en el següent enllaç: https://www.respon.cat/2020/04/24/video-les-empreses-del-grup-clade-afronten-la-crisi-de-la-covid-19-amb-mesures-especials/