Des d’Anthesis Lavola, hem iniciat una sèrie de seminaris i workshops per compartir coneixements, experiències i reflexions amb els nostres clients que els ajudin a activar la sostenibilitat per fer front a un escenari incert.

El COVID-19 ha impactat de manera molt forta en el nostre dia a dia i ja és segur que el futur serà diferent. De la mateixa manera, s’ha fet més evident la vinculació entre el benestar humà i la salut planetària. Més que mai, necessitarem organitzacions, territoris i persones més sostenibles. Per això, des d’Anthesis Lavola hem iniciat des de fa unes setmanes un cicle de webinars i workshops setmanals sobre temàtiques relacionades amb la sostenibilitat i la gestió de la nova normalitat a la que haurem de fer front.

Complementant els webinars, hem iniciat una sèrie d’articles escrits pels nostres experts, que reforçen el suport a les empreses per adaptar-se en aquest nou escenari post COVID-19.

Webinars:  https://www.lavola.com/webinars-covid-2019/

Articles: https://www.lavola.com/tag/covid-19/