L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) és una realitat que porta la música al cor de les persones des del 1987. Les emocions són el nostre fort, i per transmetre-les, procurem cada vegada més fer participar el públic, innovar en els formats i en les maneres de fer música, i aprofundir en el compromís de valor amb la nostra comunitat.

L’Orquestra Simfònica del Vallès és l’orquestra amb més presència a les xarxes socials. Amb més de 23.000 seguidors a Twitter i 18.500 a Facebook, i juntament amb el Banc Sabadell han fet el flashmob “Som Sabadell”, amb més de 85 milions de visites a Youtube, el video d’una orquestra simfònica més vist arreu del planeta.

Ara s’ha decidit a reforçar i dotar de més contingut els perfils d’Instagram i Spotify per a tots els seus seguidors.

Durant aquests dies, l’OSV anirà penjant contingut especial i dirigit a la comunitat, com per exemple: músics tocant els seus instruments a casa amb petites històries al darrera, creació de playlists al voltant dels concerts que havíem de celebrar, creació d’una nova flashmob, recuperació de concerts de ràdio i televisió, notícies, entrevistes i tot aquell contingut susceptible de fer més digerible els dies de confinament forçat per la pandèmia del coronavirus.

Les xarxes de l’OSV són: